Ի՞նչը ամռան ամիսներին կարող է լավ լինել սառը ձմերուկից: Միայն ձմերուկի տորթը: Պարզվում է՝ այս զովացնող պտուղը կարելի է վերածել հիանալի ամառային աղանդերի՝ օգտագործելով ընդամենը մի քանի բաղադրիչ: Փորձեք պատրաստել նման տորթ՝ հարած սերուցքով, ընկույզով ու սիրելի հատապտուղով:
Բաղադրիչներ` 1 ոչ մեծ ձմերուկ 1 բաժակ սերուցք 1–2 թեյի գդալ վանիլին 1 ոչ մեծ բաժակ շաքարի փոշի 1/2 բաժակ մանրացված նուշ 1 բաժակ միրգ ու հատապուղ
Պատրաստումը` Միքսերով հարեք սերուցքը, ավելացրեք վանիլին: Երբ կրեմը սկսի թանձրանալ, ավելացրեք շաքարի փոշի: Շարունակեք հարել մինչև փրփրի: Ձմերուկը պատեք հարած սերուցքով: Կողքերը պատեք նուշով, ապա վրան լցրեք մրգերն ու հատապտուղները: Աղանդերը պատրաստ է: Պահեք սառնարանում:
Բարի ախորժակ
0 коммент.:
Отправить комментарий